Beste laptop

U bent een flinke gamer, multimedia persoon of voert andere zware taken uit op uw computer. Dan bent u vast opzoek naar de beste laptop tegenover een scherpe prijs. Laptopaanbiedingenkopen.nl helpt u bij het uitkiezen van de beste laptop!

De beste laptop is de laptop met de beste specificaties die het minste kost en toch bij u past. Ook moet de beste laptop de beste componenten hebben met A-merken. De laptopmerken die goed aangeschreven staan zijn IBM Lenovo, Toshiba, Dell, HP Compaq en Asus. De Acer en Packard Bell laptops staan minder goed aangeschreven. Deze laptops zijn wel goedkoper. De Fujitsu Siemens zit hier een beetje tussenin.

Uit onze test is gebleken dat de Lenovo ThinkPad de beste laptop is. Deze laptop heeft een uitstekend scherm die 15,6 inch groot is. In deze laptop zit een goede processor met genoeg geheugen waardoor u meer verwerkingen tegelijk kunt uitvoeren zonder problemen. Ook is deze laptop uiterst geschikt voor spellen op te spelen dankzij een uitstekende videokaart. Er zit een 6 cells batterij in waardoor dat deze een lange tijd mee kan.