Compaq laptops

Compaq het bedrijf dat u goedkope laptops kan leveren tegenover scherpe prijzen. Compaq een onderdeel van HP kan u tegenover nette prijzen goede kwaliteitsproducten leveren die u de mogelijkheid geven multitasking uit te voeren of andere zwaar belastende taken.

Compaq is een merk dat tegenwoordig alleen nog maar laptops levert. Compaq was vroeger een losstaand bedrijf maar is inmiddels overgenomen door HP. Het Amerikaanse bedrijf richt zich niet alleen op de Amerikaanse markt maar ook op de andere werelddelen.

Er worden tegenwoordig wel nog laptops van het merk Compaq gemaakt. Deze horen gewoon bij HP. De componenten zijn gelijk aan de componenten van HP. Voordat Compaq over werd genomen door HP waren het de beste producten qua laptops en servers. Ook de service van HP is goed. Er staat op de sites duidelijk aangegeven wat er gebeuren moet als er een product defect is. Er wordt zorgvuldig mee omgegaan en de service is snel. De prijzen van de laptops van Compaq zijn normaal. Ze zijn niet erg duur en het zijn goede producten. Kortom de prijs/kwaliteit is zeer goed.